Τριπλό κτύπημα με Καθόρλα, Τόρες και «Τσιτσαρίτο»!

Τη δική τους απάντηση στη «λεηλασία» που δέχεται το ρόστερ της από σχεδόν όλες τις ισχυρές ομάδες της Ευρώπης, ετοιμάζεται να δώσει η Ατλέτικο Μαδρίτης, εντάσσοντας στο δυναμικό της τους Σάντι Καθόρλα, Φερνάντο Τόρες και Χαβιέρ Ερντάντες «Τσιτσαρίτο»!

Οι Μαδριλένοι δεν κάθονται με σταυρωμένα χέρια στην επίθεση που δέχονται από τις ισχυρές ομάδες της Ευρώπης και με ένα πλάνο 63 εκατομμυρίων ευρώ, ετοιμάζονται να κλείσουν τριπλή συμφωνία για την απόκτηση των δύο Ισπανών και του Μεξικάνου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με Άρσεναλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα και όπως όλα δείχνουν, οι πρωταθλητές Ισπανίας βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και με τους τρεις.

Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πλάνο θα κοστίσει το εξωφρενικό ποσό των 63 εκατομμυρίων, όπως υπολογίζουν οι Μαδριλένοι, ο σύλλογος δεν πρόκειται να πληγεί οικονομικά, καθώς μόνο από την πώληση των Ντιέγκο Κόστα και Φελίπε Λούις στην Τσέλσι, μπήκαν στο ταμείο περί τα 70 εκατομμύρια. Η Ατλέτικο προσπαθεί να μην αποδυναμωθεί, ωστόσο θα είναι μία εντελώς καινούργια ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα