Τροπολογία για χάρη της ΕΠΟ!

Κάποιο… πουλάκι σφύριξε στον Γιώργο Βασιλειάδη πως καλό είναι να περάσει μία τροπολογία εξπρές στη Βουλή, προκειμένου να διευθετηθεί το ορθόν του τρόπου διεξαγωγής των εκλογών της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, καθώς οι νομοθετικές πρόσφατες παρεμβάσεις του Σταύρου Κοντονή δημιούργησαν μπάχαλα πάσης φύσεως.

Οι παρερμηνείες των νέων νομοσχεδίων και η νομική επάρκεια του Βίκτωρα Μητρόπουλου ακύρωσαν τις τελευταίες αποφάσεις της παραπαίουσας πρώην διοίκησης της ΕΠΟ, αλλά έφεραν στην Ελλάδα την Επιτροπή Εξομάλυνσης που πλέον προσπαθεί να επαναφέρει την κανονικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, συνεχιζόμενες ενστάσεις από ερασιτεχνικά σωματεία έφεραν την ανησυχία στο στρατόπεδο της FIFA που φαίνεται να ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού να βάλει μία τάξη για να μην… τρέχουμε κάθε δεύτερη εβδομάδα στα δικαστήρια.

Οι πληροφορίες λένε πως σήμερα κιόλας θα συζητηθεί η τροπολογία του Γιώργου Βασιλειάδη στη Βουλή και κάθε εκλογική διαδικασία της ΕΠΟ μέχρι το Μάη που θα διεξαχθούν οι εκλογές για τη νέα διοίκηση θα πραγματοποιείται με τη γνωστή μέθοδο των τριών ψήφων για κάθε Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα