Τρόμος στην Αγγλία: Μετά το Brexit έρχεται ο… Μπενίτεθ

Την απόλυτη σύγχυση βιώνει το τελευταίο διάστημα ο λαός της Αγγλίας, καθώς μετά το σοκ του (ποδοσφαιρικού και πραγματικού) Brexit, κυκλοφόρησε σενάριο σύμφωνα με το οποίο το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ συγκαταλέγεται ανάμεσα στους υποψήφιους διαδόχους του Ρόι Χόνγκστον.

Ο Ισπανός τεχνικός, που κατάφερε να διαλύσει τη Λίβερπουλ, απολύθηκε μεσούσης της περιόδου από τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια ανέλαβε τη Νιούκαστλ, με την οποίο πέτυχε έναν… ιστορικό υποβιβασμό στην Championship. Παρόλα αυτά, η αγγλική Ομοσπονδία τον θεωρεί κατάλληλο να αναλάβει τη δύσκολη αποστολή της αναγέννησης των «λιονταριών», μαζί με τους Αρσέν Βενγκέρ και Κλαούντιο Ρανιέρι.

Το γεγονός ότι και οι τρεις κόουτς βρίσκονται σε ομάδες και δεν είναι διατεθειμένοι να τις εγκαταλείψουν, τουλάχιστον ο Γάλλος της Άρσεναλ και ο Ιταλός της Λέστερ, προφανώς δεν απασχολεί τους… λόρδους που διοικούν την αγγλική… ΕΠΟ, η οποία στηρίζεται στη λογική ότι πάνω απ’ όλα και όλους, είναι η Εθνική ομάδα.

Μπορεί κάτι τέτοιο να ισχύει, αλλά για τους Άγγλους και μόνο γι’ αυτούς. Διότι στην προκειμένη περίπτωση, κανείς από τους τρεις δεν είναι Άγγλος, ως εκ τούτου, σκέφτονται διαφορετικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα