Τρόμος στο Σαν Φρανσίσκο

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και ο φερόμενος ως δράστης, όταν ένας δυσαρεστημένος υπάλληλος της United Parcel Service Inc άνοιξε πυρ μέσα σε μια εγκατάσταση της εταιρείας ταχυμεταφορών στο Σαν Φρανσίσκο, μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα.

Αφού πυροβόλησε συναδέλφους του, ο ύποπτος έστρεψε το όπλο στον εαυτό του όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με αστυνομικούς, μετέδωσαν οι τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί NBC Bay Area και ABC 7. Αργότερα ο δράστης υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε και εισήχθη σε χειρουργείο υπό αστυνομική φρούρηση, κατά τις ίδιες πηγές, που επικαλέστηκαν πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου.

Η αστυνομική διεύθυνση του Σαν Φρανσίσκο διαβεβαίωσε ότι η εγκατάσταση είναι ασφαλής, ωστόσο έδωσε έναν χαμηλότερο απολογισμό, κάνοντας λόγο για τρεις νεκρούς.

Πλάνα που αναμεταδόθηκαν απευθείας πιστοποίησαν μια μεγάλη ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων γύρω από την εγκατάσταση, όπου εργάζονται 350 άνθρωποι, ενώ υπάλληλοι της UPS αγκαλιάζονταν συγκλονισμένοι στο πεζοδρόμιο αφού μόλις είχαν βγει από το κτίριο.

Η UPS επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της «ότι υπήρξε ένα συμβάν σε εγκατάσταση της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο νωρίτερα σήμερα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα