Τσάμπι Αλόνσο και Μασεράνο ελέγχονται για φοροδιαφυγή

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει βάλει στο στόχαστρό της η ισπανική οικονομική αστυνομία, καθώς τόσο ο Τσάμπι Αλόνσο, όσο και ο Χαβιέρ Μασεράνο, ελέγχονται από τις αρχές ως ύποπτοι για φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», σε ρεπορτάζ ωστόσο που επιβεβαιώνεται και από τον εισαγγελέα, Χαβιέρ Πόλο, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση, τα στοιχεία που αφορούν Μασεράνο και εξετάζονται, είναι αυτά του 2011 και του 2012, ενώ του Αλόνσο αφορούν το έτος 2010, όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νυν χαφ της Μπάγερν Μονάχου, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για τις υποψίες που υπάρχουν για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή, φρόντισε να αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανακοίνωση στα ισπανικά, υποστηρίζοντας ότι έχει τηρήσει σε απόλυτο βαθμό τους κανονισμούς και τις οικονομικές του.

Από την πλευρά του Μασεράνο δεν υπήρξε κάποια αντίδραση, καθώς η Μπαρτσελόνα θεωρεί πως δέχεται έναν γενικότερο πόλεμο, εξαιτίας της θέσης που έχει εκφράσει υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Καταλονίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα