Τσέκαρε Ζέκα, Σιμόες και Μπαρμπόσα ο Σάντος!

Τρεις ποδοσφαιριστές που θεωρητικά θα μπορούσαν να διεκδικήσουν θέση στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας έπαιξαν στο ντέρμπι της Αθήνας μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Για το λόγο αυτό επισκέφτηκε την Ελλάδα και το ΟΑΚΑ ο Φερνάντο Σάντος και είδε από κοντά τις προσπάθειες του Ζέκα, του Σιμόες και του Μπαρμπόσα! Ο πρώην προπονητής της Ένωσης, αλλά και του ΠΑΟ, σίγουρα θα έβγαλε τα συμπεράσματά του και δεν αποκλείεται κάποιους από αυτούς τους παίκτες να βρουν τελικά θέση στο Euro. Δεν είναι εύκολο, αλλά όχι κι απίθανο.

Ο Ζέκα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και σίγουρα θα μπήκε στο… μπλοκάκι του Σάντος, ο Σιμόες δεν ήταν τόσο καλός όσο σε προηγούμενα παιχνίδια, αλλά έχει κάνει θαυμάσια σεζόν, ενώ ο Μπαρμπόσα είναι ο μόνος από τους τρεις που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας και αυτό έχει τη σημασία του.

Για τις δύο ομάδες τυχόν συμμετοχή ενός παίκτη στο Euro του 2016 σίγουρα θα είναι καλό για το… κασέ του και φυσικά θα ήταν ευχής έργον αν ο Σάντος είχε μία τέτοια έμπνευση για οποιονδήποτε από τους αθηναϊκούς συλλόγους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα