“Τσίπρας και Μητσοτάκης αποτελούν μνημονιακά “συνεταιράκια” στο ξεπούλημα της Ελλάδας”

Σε κινεζικά χέρια περνά το 67% του λιμανιού του Πειραιά και με αφορμή αυτή την εξέλιξη ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επιτέθηκε σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.“Η απόφαση κυβέρνησης-ΤΑΙΠΕΔ να πωλήσει στην κρατική κινέζικη εταιρεία COSCO και μάλιστα με εξευτελιστικό τίμημα, το λιμάνι του Πειραιά, αποτελεί μέγα εθνικό έγκλημα που επισύρει όχι μόνο πελώριες πολιτικές αλλά και βαρύτατες ποινικές ευθύνες, τονίζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.

Η ενθουσιώδης συναίνεση του Κυρ. Μητσοτάκη στην εγκληματική αυτή απόφαση κυβέρνησης-ΤΑΙΠΕΔ για το ξεπούλημα του ΟΛΠ έρχεται να δείξει ότι η δήθεν αντιπολίτευση της ΝΔ είναι κακόγουστο αστείο, υπογραμμίζει. Τσίπρας και Μητσοτάκης αποτελούν συμπληρωματικό πολιτικό δίδυμο και πολιτικά μνημονιακά “συνεταιράκια” στο ξεπούλημα της Ελλάδας.

Η εκποίηση-επανακρατικοποίηση σε ξένη χώρα του ΟΛΠ ΟΛΠ -4,07% δεν θα περάσει. Ο Πειραιάς βρίσκεται σε αναβρασμό. Το ξεπούλημα του ΟΛΠ θα σαρωθεί και θα ματαιωθεί από τις λαϊκές αγωνιστικές αντιδράσεις, καταλήγει ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα