“Τσίπρας και Μπουτάρης να μαζευτούν και να συνέλθουν”

“Φωτιά” έβαλαν στο πολιτικό σκηνικό της χώρας οι δηλώσεις του Γιάννη Μπουτάρη για το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Ο Βασίλης Κικίλιας πήρε θέση για τα όσα είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης  αλλά και για το Σκοπιανό λέγοντας πως “ο  κ. Μπουτάρης είναι ταλαιπωρημένος από το μεγάλο συλλαλητήριο και ο κ. Τσίπρας συγχυσμένος από τον “ετερόκλητο όχλο”. Τους λέω ένα πράγμα που λέει ο λαός: Να μαζευτούν και να συνέλθουν!”

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως «η κυβέρνηση και ο κ. Μπουτάρης είναι σε αναντιστοιχία με την ελληνική κοινωνία» και διερωτήθηκε αν ο κ. Μπουτάρης ξέρει πού είναι Δήμαρχος.

Για τη Novartis

Αναφορικά με την υπόθεση της Novartis ο Βασίλης Κικίλιας τόνισε πως όταν η ΝΔ λέει «όλα στο φως χωρίς κουκούλες», αυτό δεν είναι απλώς μια φράση.

«Το λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και βοηθάει σε μια θεσμική καμπή που η κυβέρνηση διολισθαίνει στη λάσπη της σκανδαλολογίας. Ποιο είναι το περιβάλλον; Μια προανακρατική, δύο συλλαλητήρια και ένα εθνικό θέμα, το οποίο ο κ. Τσίπρας πίστευε πως θα το περάσει κάτω από το χάλι.

Όταν είδαν το λαό να κατεβαίνει στο δρόμο, τους έπιασε πανικός», τόνισε κατηγορώντας την κυβέρνηση πως κατήργησε κάθε έννοια διάκρισης εξουσιών, αλλά και το τεκμήριο της αθωότητας. «Λειτούργησαν με πολλές αμφιβολίες και πολλά ερωτηματικά. Η κυβέρνηση επιδιώκει να συρθούμε μέχρι τις εκλογές στη λάσπη», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα