Τσίπρας σε Μητσοτάκη: “Υιοθετείς ακροδεξιά ρητορική φόβου”

Απάντηση στα όσα τον κατηγόρησε νωρίτερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής στην ερώτηση για την εγκληματικότητα.

Δυο ερωτήσεις έχει κάνει προς τον πρωθυπουργό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι δυο για το ίδιο θέμα, θύμισε ο πρωθυπουργός απαντώντας στον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Κάνετε επίκαιρη ερώτηση για την ανομία και την επόμενη ημέρα συνελήφθη ο ύποπτος για την ερώτηση του τρομοδέματος στον Λουκά Παπαδήμου, λίγο μετά ο φερόμενος δράστης στην δολοφονία Ζαφειρόπουλου και λίγο μετά «έγιναν αποκαλύψεις που έχουν σχέση με την ανομία και ενδεχομένως να μην σας κάνουν και πολύ άνετα».

Πού είναι ο πολιτικός που εξελέγη δίνοντας την ελπίδα ότι θα μεταφέρει την πολιτική στο κέντρο. Κοιτώ στο βήμα και αναρωτιέμαι ποιος είναι το βήμα; Ο Άδωνις Γεωργιάδης ή ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

«Είναι η απόλυτη υιοθέτηση μιας ακροδεξιάς ρητορικής του φόβου. Πού θέλετε να πάτε το κόμμα σας;»

Όπως είπε, ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί η ΝΔ είναι σε πανικό: είχε βάλει όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι, ότι θα καταστραφεί η χώρα, θα πέσει η κυβέρνηση και δεν θα κλείσουν οι αξιολογήσεις.
Υιοθετείτε ακραία ρητορική επειδή δεν βολεύεστε με την πραγματικότητα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα