Τσαμπούρης: «Μείναμε έκπληκτοι με Μαντζουράκη…»

Για τη νέα, πιο επιθετική, φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την Καλλονή, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Σάββας Τσαμπούρης.

Ο ταλαντούχος άσος του νησιωτικού συλλόγου αναφέρθηκε και στην απομάκρυνση του Γιάννη Μαντζουράκη από τον πάγκο της ομάδας, λέγοντας πως κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν το περίμενε. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM:

«Ήταν ένα γκολ που δε μπήκε μόνο από τύχη και τη βοήθεια του αέρα. Σε αυτά τα παιχνίδια πρωταρχικός στόχος, όταν έχεις τον αέρα υπέρ σου, πρέπει να είναι να κάνεις πολλά σουτ ώστε στέλνοντας τη μπάλα προς την εστία να δυσκολεύει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πρέπει να είσαι έξυπνος ώστε να αντιμετωπίσεις και να αποσοβήσεις τον κίνδυνο σε αυτές τις και σε αυτές τις καιρικές συνθήκες. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά μάλλον βλέπουμε και δεύτερη ομάδα να αποχωρεί από το πρωτάθλημα. Για μας ήταν σημαντική ανάσα αυτή η νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι μείναμε έκπληκτοι από την αποχώρηση Μαντζουράκη, δεν το περιμέναμε. Ο κ. Βλάχος είναι ένας άλλος προπονητής με άλλη φιλοσοφία την οποία προσπαθεί να περάσει στην ομάδα. Είναι λίγο καιρό μαζί μας αλλά δείχνει ότι θέλει να έχουμε μια πιο επιθετική φιλοσοφία. Επίσης βλέπουμε μεγάλη διαφορά στην ψυχολογία της ομάδας.

Είναι λίγο περίεργα να αγωνίζεσαι με αντίπαλο την πρώην ομάδα σου. Δεν ήθελα ως ένδειξη σεβασμού να πανηγυρίσω το γκολ. Πέρασα τέσσερα πολύ ωραία χρόνια στον Αστέρα και υπήρξα και αρχηγός. Η ομάδα είναι πολύ ποιοτική, αλλά δεν έχει συνηθίσει σε τόσα πολλά παιχνίδια. Πιστεύω πως θα βρουν τη λύση οι άνθρωποι της ομάδας, ώστε να την οδηγήσουν ψηλά.

Βασικός μας στόχος είναι σωτηρία και μετά να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Νίκη με νίκη θα προσπαθήσουμε να σταθεροποιηθούμε στις υψηλές θέσεις ,όλα να γίνονται βήμα-βήμα . Στην Ελλάδα έχουμε ένα κακό, ενθουσιαζόμαστε εύκολα. Πρέπει πρώτα να σταθεροποιηθούμε και μετά να κοιτάξουμε ψηλότερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα