Τσεκάρει Πάντιτς, «δένει» Πλατέλλα

Παίκτες ενόψει της νέας σεζόν, που είναι πολύ πιθανό να τους βρει στη Super League, έχει αρχίσει να τσεκάρει η ΑΕΚ, η οποία προετοιμάζεται για την επάνοδό της στην κορυφαία κατηγορία.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης», Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς παρακολουθεί τον Ντανίλο Πάντιτς. Πρόκειται για έναν 18χρονο Σέρβο, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, τόσο σαν «οκτάρι», όσο και ως «δεκάρι». Ο Μιλοβάνοβιτς τον είδε στα ματς της Παρτιζάν με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και κόντρα στη Μλάντοστ.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Βελιγραδίου μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και οι άνθρωποι του «δικεφάλου» ίσως κάνει την κίνησή της και καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στους Σέρβους.

Ο ανερχόμενος μέσος της Παρτιζάν δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που είδε ο Μιλοβάνοβιτς χθες. Τσέκαρε ξανά τον 28χρονο Μαυροβούνιο αριστερό μπακ Βλάντιμιρ Βολκόφ, που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι, ενώ στη λίστα του ήταν και ο 18χρονος δεξιός εξτρέμ Άντριγια Ζίβκοβιτς, που όμως ήταν τραυματίας.

Επιπρόσθετα, στην ΑΕΚ επιθυμούν την ανανέωση του συμβολαίου του Βαγέλη Πλατέλλα, ο οποίος αποτελεί αναμφίβολα έναν παίκτη που έχει προσφέρει αρκετά στην ομάδα και θεωρείται ένας από τους καλύτερους παίκτες της. Η νυν συμφωνία του Έλληνα επιθετικού λήγει το καλοκαίρι και πρόθεση των δύο πλευρών είναι να επεκταθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα