Τσεκάρουν Κούτρη Βόλφσμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή και η πληθωρική παρουσία του στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ με τους «ερυθρόλευκους» ήταν η καλύτερη ευκαιρία να… συστηθεί εκτός συνόρων.

Τον νεαρό αριστερό μπακ των Πειραιωτών παρακολουθούν ανελλιπώς δύο γερμανικοί σύλλογοι, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να κινηθούν για την απόκτησή του. Πρόκειται για την Βόλφσμπουργκ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι οποίες μάλιστα μπήκαν στον κόπο να στείλουν δικούς τους ανθρώπους στην Αθήνα για να τον δουν από κοντά και να σχηματίσουν άποψη.

O 22χρονος άσος είναι μία ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα περίπτωση για τους ξένους συλλόγους και σημαντικό ρόλο έχει παίξει και η βιτρίνα που έχει φτιάξει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Διαθέτει ένα καλό όνομα στην Ευρώπη, καθώς θεωρείται μία από τις ομάδες που κάθε χρόνο αναδεικνύει ταλεντάκια! Ο Κούτρης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα απασχολήσει πολύ έντονα ακόμα μεγαλύτερες ομάδες από το εξωτερικό στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα