Τσιμιρότ ο ένατος για τον ΠΑΟΚ!

Έτοιμος να πραγματοποιήσει την ένατη μεταγραφή του το φετινό καλοκαίρι είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να συναντήθηκε με τον ομόλογό του στη Σαράγεβο, Αμπντουλάχ Ιμπράκοβιτς, και οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Γκόικο Τσίμιροτ είναι πλέον σε προχωρημένο στάδιο.

Η γερμανική Φράιμπουργκ εμφανίζεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή και οι Θεσσαλονικείς, όμως σημερινό δημοσίευμα της «Live Sport» αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ανέβασε την προσφορά του κατά 300.000 ευρώ και συμφώνησε σε προφορικό επίπεδο με τον παράγοντα του βοσνιακού συλλόγου.

Σήμερα αναμένεται να ενημερωθεί ο πρόεδρος της ομάδας και αν και εκείνος δώσει το «οκ.», τότε ο 22χρονος μεσοαμυντικός θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα για τον Τσίμιροτ, η προσφορά του ΠΑΟΚ αγγίζει τις 400.000 ευρώ και ο νεαρός άσος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα