Τσιώλης: «Μας αντιμετωπίζει αυστηρά η διαιτησία»

Τα παράπονά του για την αντιμετώπιση που έχει τύχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στους εκτός έδρας αγώνες του εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA.

Ο Έλληνας τεχνικός επίσης τόνισε ότι τον πείραξε πολύ η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και όλες οι ομάδες είναι ακόμα πιο έτοιμες. Δύσκολο γιατί ο αντίπαλος είναι αγωνιστικά πειθαρχημένος και χρειάζεται πολύ δουλειά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για την πορεία της ομάδας εκτός έδρας: «ο τρόπος αντιμετώπισης ήταν τελείως διαφορετικός. Στα μισά παιχνίδια εκτός έδρας τα βγάλαμε με εννιά και δέκα παίκτες και η διαιτησία μας αντιμετωπίζει πολύ αυστηρά. Δεν παίξαμε επί ίσοις όροις. Σε αυτό το ματς ελπίζω να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».

Για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης: «Με πείραξε που έχασε η ομάδα φυσικά γιατί αυτή παίζει και όχι ο Τσιώλης. Πάντα ο προπονητής έχει πρόβλημα και ψάχνει το τι δεν πήγε καλά. Προσπαθώ να βρω πως η ομάδα μας ξαφνικά έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της στο γήπεδο».

Για την απώλεια των Ντε Βινσέντι και Τσάβες αλλά και για τα μεταγραφικά νέα: «Η αλήθεια είναι ότι πάνω σε αυτούς στηρίχτηκε το επιθετικό κομμάτι της ομάδας. ήταν δυο μεγάλες απώλειες αλλά η ζωή συνεχίζεται. Το θέμα του Τσάβες αφορά τη διοίκηση. Θα κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε για να αναπληρώσουμε τα κενά. Το κενό του Τσάβες θα πρέπει να το καλύψουμε με μεταγραφή. Θα πρέπει να βρούμε έναν τέτοιο παίκτη μέσα στις επόμενες ημέρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα