Τσόρι Ντομίνγκεζ: «Να αλλάξουμε την εικόνα μας»

Τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας του έθεσε ως βασικό στόχο ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Ντνίπρο, για το Europa League, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:
«Καλησπέρα. Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας, είναι σημαντικό, πρέπει να κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι απ’ αυτό που κάναμε. Έχουμε δουλέψει τα λάθη που κάναμε και δεν θέλουμε να επαναλάβουμε. Είμαστε σε καθοριστικό σημείο και τα λάθη θα τα πληρώσουμε ακριβά.

Πιο πολύ απ όσο νομίζετε είναι υποχρέωση μας. Έχουμε ένα μεγάλο διάστημα που δεν τα πηγαίνουμε καλά. Ξέρουμε πως πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση, Έχουμε μια ομάδα που αξίζει να προχωρήσει και αξίζει περισσότερα πράγματα. Νιώθω πολύ καλά είμαι έτοιμος να προσφέρω μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Από εκεί και πέρα αυτό που πρέπει να επικρατήσει είναι η ομάδα.

Στην καριέρα μου σίγουρα έχω ζήσει κάποιο αποτέλεσμα που έπρεπε να το ανατρέψω. Σε εκείνο το Κύπελλο είχαμε την Μπάγερν Μονάχου που έπρεπε να νικήσουμε και το καταφέραμε. Ας είναι αυτή μια ευκαιρία για να κάνουμε κάτι καινούργιο.

Είμαστε ποδοσφαιριστές και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα δεν μας επηρεάζουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα