Τόμας Σίβοκ ο εκλεκτός των πρασίνων!

Κοντά στις 900.000 για ετήσιο συμβόλαιο είχε αφήσει να διαρρεύσει ο Παναθηναϊκός ότι θα ξοδέψει για κεντρικό αμυντικό και φαίνεται ότι μέσα στις δυνατότητές του είναι ο Τσέχος αμυντικός, Τόμας Σίβοκ.

Επί σειρά ετών βασικός κεντρικός αμυντικός της Μπεσικτάς (κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα με την ομάδα της Πόλης), δεν παρέλειψε ωστόσο να αφήσει το στίγμα του και στην πατρίδα του, αφού όπου κι αν έπαιξε ήταν βασικός και αναντικατάστατος (είτε στην Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε, είτε στη Σπάρτα Πράγας όπου πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα!).

Ο Σίβοκ πέρασε και από το Καμπιονάτο (σχετικά καλή χρονιά με την Ουντινέζε), ενώ διαθέτει ευρωπαϊκή εμπειρία συλλογικά και παγκόσμια με την Εθνική του ομάδα. Με το τελευταίο του συμβόλαιο στην τούρκικη ομάδα να πλησιάζει το 1,2 εκ. ευρώ, στον ΠΑΟ νιώθουν ότι στα 31 του μπορούν να του προσφέρουν ένα ποσό κοντά στις 900.000 ευρώ και να τον κάνουν δικό τους.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία, που δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια και με φλέβα πρωταθλητισμού, καθώς οκτώ τίτλοι δεν είναι λίγοι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα