Τόμιτς: «Φαβορί η Βαλένθια»

Φαβορί τη Βαλένθια έχρισε ο Μίλαν Τόμιτς ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της Euroleague, λόγω κυρίως των αρκετών τραυματισμών που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Παράλληλα, ο υπηρεσιακός –μέχρι νεωτέρας- τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τα χαρακτηριστικά της Βαλένθια:

«Σίγουρα έχουμε ένα δύσκολο έργο μπροστά μας λόγω των απουσιών. Δεν έχουμε μαζί μας τον Πρίντεζη, δεν έχουμε τον Ντάρντεν, τον Παπαπέτρου ενώ και ο Λοτζέσκι δεν έκανε τέσσερις ημέρες προπόνηση, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε. Χτύπησε και ο Κατσίβελης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και έτσι ήταν δύσκολο για εμάς. Προετοιμαστήκαμε όμως, καλά και πάμε στη Βαλένθια να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο Σερβοέλληνας προπονητής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Βαλένθια:

«Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλή άμυνα, στηρίζεται στην άμυνα της και στον ρυθμό που δίνει στα παιχνίδια της, όχι τόσο στο διάβασμα. Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες. Πάμε στη Βαλένθια να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Βαλένθια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Μπορεί να λέγαμε διαφορετικά πράγματα εάν δεν είχαμε απουσίες».

Καταλήγοντας, ο Τόμιτς αναφέρθηκε στους φετινούς στόχος της ομάδας στη διοργάνωσης, λέγοντας ότι «ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα