Τόσο μίσος πια;

Σε ένα χώρο όπου βρίσκονταν μικρά παιδιά και απλοί εργαζόμενοι, πέραν από παράγοντες του ποδοσφαίρου, που ενδεχομένως να εγείρουν κάποια πάθη, 30 κουκουλοφόροι τα έκαναν γης-μαδιάμ, αφήνοντας τραυματίες και συντρίμμια, μπροστά στα έντρομα μάτια ενηλίκων και ανηλίκων.

Άνθρωποι με στόχο να βλάψουν το ποδόσφαιρο και με κάποιο τρόπο να περάσουν ένα μήνυμα, επιτέθηκαν σε ανθρώπους κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Football League – το βράδυ της Δευτέρας, 5/9 – και ακόμη και σήμερα κανείς δεν έχει καταλάβει την προφανή αιτία. Κάποιον ενόχλησε ο Γκιρτζίκης; Μα σε λίγες μέρες μας αδειάζει τη γωνιά; Κάποιος έχει πρόβλημα με τους παράγοντες του Άρη ή της Λαμίας; Μήπως με τον Σφακιανάκη; Ή με τους εργαζόμενους του τύπου, ένας εκ των οποίων κατέληξε στο νοσοκομείο;

Την αναίτια δολοφονική επίθεση, ή εν πάση περιπτώσει με αιτία που δεν γνωρίζει κανείς, περιέγραψε ο Θανάσης Δημόπουλος (στον ArenaFM): «Έχω δει πολλά τόσα χρόνια στα γήπεδα. Πρώτη φορά φοβήθηκα στη ζωή. Τι είναι η ζωή; Ένα δευτερόλεπτο. Έγινε μάχη. Φορούσαν κράνη. Δε σεβάστηκαν ούτε τα παιδιά και τις γυναίκες που ήταν στο χώρο. Από κάτω είχε 50 μέτρα γκρεμό. Με το που καταλάβαμε τι γίνεται  είπαμε ψυχραιμία. 4 λεπτά. Ένας έσκισε το φρύδι του , άλλος είχε κόψει το χέρι του.

Κάποιος έχασε κάτι κλειδιά από μπρελόκ Παναθηναϊκού. Πάντως είπανε ότι ήταν της ΑΕΚ και του ΠΑΟ. Με το που γίνεται η κλήρωση έκλεισαν οι κάμερες. Ήτανε μελετημένο. Τρόμαξα. Ευτυχώς ήταν να έρθουν η γυναίκα μου με το παιδί. Αν δεν ήταν ο μπράβος της ασφάλειας θα είχαμε θύματα. Ήταν μόνος του με 10. Το είχαν προσχεδιασμένο».

Ο Σταύρος Κοντονής καταδίκασε όπως αναμενόταν το συμβάν, ενώ υπάρχουν επτά προσαγωγές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα