Τώρα θα πάρει Ανσαριφάρντ ο Παναθηναϊκός!

Απέκτησε έναν επιθετικό το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, τον Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο 22χρονος φορ από την Αρχεντίνος Τζούνιορς ήρθε ως εφεδρεία του Μάρκους Μπεργκ, για να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, να αντικαταστήσει το Σουηδό όποτε χρειαστεί, να θέσει τις βάσεις για μία καλή ευρωπαϊκή καριέρα.

Το παιδί, όμως, δεν παίρνει ευκαιρίες. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμη. Ίσως, λοιπόν, απαιτείται μία ακόμη προσθήκη και ως συνήθως τις εισηγήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις τις κάνει ο προπονητής, ιδίως αν είναι καινούριος. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανήκει σε αυτή την κατηγορία και επιλογή του δεν μπορεί να είναι άλλη πέρα από αυτή του περσινού του επιθετικού στον Πανιώνιο, του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός έχει συζητηθεί στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, αλλά τώρα μεταφέρεται και σε αυτό του Παναθηναϊκού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τον κουβαλάει μαζί του στο μπλοκάκι του και επειδή πλησιάζει ο Γενάρης οι συζητήσεις με τον Πανιώνιο αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Τι έκανε πέρσι ο Ανσαριφάρντ; Μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές που χρειάστηκε να προσαρμοστεί, ήταν ο πιο αποτελεσματικός φορ του πρωταθλήματος. Σε 21 παιχνίδια έβαλε οκτώ γκολ και είχε δύο ασίστ. Συνήθως έπαιζε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά καμιά φορά κι από τα πλάγια. Στον ΠΑΟ υπάρχει ο Μπεργκ και δεν χάνει τη θέση του, αλλά σίγουρα θα του βρει χώρο να κινείται ως περιφερειακός ο Ουζουνίδης.

Το συμβόλαιο του Καρίμ Ανσαριφάρντ λήγει το καλοκαίρι και ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, μία ομάδα δεν μπορεί να ζητήσει πολλά λεφτά. Ο παίκτης ήρθε ως ελεύθερος στον Πανιώνιο και λογικά θα ζητήσει γύρω στα 200 χιλιάρικα για να τον παραχωρήσει, ίσως λέμε και λίγα. Στον Αλαφούζο θα φανούν λίγα; Πάντως, ο Ουζουνίδης βάζει το χέρι του στην φωτιά για τον Ιρανό ποδοσφαιριστή από την πανέμορφη πόλη του Αρνταμπίλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα