Τώρα «καθαρίζει» και τα ντέρμπι!

Άλλο ένα γκολ από τον Κώστα Μήτρογλου, και τι γκολ! Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο ντέρμπι της Λισαβόνας μεταξύ της Σπόρτινγκ και της Μπενφίκα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του σε ένα ματς που ίσως στο τέλος της χρονιάς καθορίσει τον πρωταθλητή.

Το 0-1 έγινε στο 20 λεπτό (είχε συμμετοχή και ο Σάμαρης) με τον Μήτρογλου να σταματά έξυπνα την μπάλα μέσα στην περιοχή, να κάνει γρήγορα περιστροφή 180 μοιρών και να πλασάρει με το μυτάκι, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι έχει το ένστικτο του εκτελεστή.
Πλέον, ο Τύπος της Πορτογαλίας τον αποθεώνει με κάθε ευκαιρία και φυσικά έχει μπει στις καρδιές των φίλων της ομάδας που βλέπουν επί σειρά ετών κάθε Έλληνα παίκτη που φοράει τη φανέλα των αετών να τα πηγαίνει περίφημα (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σάμαρης και φυσικά Μήτροηγλου).

Εννέα αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πορτογαλικού πρωταθλήματος, η Μπενφίκα είναι πρώτη με 61 βαθμούς και η Σπόρτινγκ έπεσε στη δεύτερη θέση, έχοντας 59.

Δείτε το γκολ του Κώστα Μήτρογλου που έκρινε το παραδοσιακό ντέρμπι της Λισαβόνας που φέτος έμελε να είναι και ντέρμπι κορυφής:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα