Τώρα μιλάνε και οι ποδοσφαιριστές…

Τελειωμό δεν έχουν οι εξελίξεις στη μίνι-υπόθεση «Φύσσα-Σα Πίντο», που αποτελεί ένα ψηφιδωτό της μεγάλης υπόθεσης της «εγκληματικής οργάνωσης» που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ως γνωστόν, ο Τάκης Φύσσας ενημέρωσε προ εβδομάδων τον εισαγγελέα Γιώργο Ανδρεάδη πως ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου, ο Πορτογάλος Σα Πίντο, είχε δεχθεί εντολή από τον Γιάννη Αγγελόπουλο, να αφήσει εκτός αγώνα με τον Ολυμπιακό τους Κατσουράνη, Πϊτου Γκαρσία, Κυβρακίδη και Ναπολεόνι! Ο Φύσσας έμαθε το συμβάν από τον φίλο του Σα Πίντο και το κατέθεσε, με τον Γιάννη Αγγελόπουλο να το αρνείται κατηγορηματικά και τον Γιώργο Σπανό να απαντά με μήνυση για συκοφαντία.

Ωστόσο, το πρωί της Τρίτης, 5/5, ο ένας εκ των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, ο Πίτου Γκαρσία, πέρασε από το γραφείο του ανακριτή για να δώσει και αυτός τη δική του εξήγηση.  Τώρα, το κατά πόσο ένας παίκτης μπορεί να πείσει έναν ανακριτή πως έμεινε εκτός αποστολής για «άλλους» λόγους και όχι αγωνιστικούς ή το αντίθετο, είναι κάτι που μας ξεπερνά, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε διαιτητές να δικάζονται για φαλτσοσφυρίγματα και προπονητές να εγκαλούνται για τις επιλογές της ενδεκάδας…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα