“Υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17 Νοέμβρη – Οι κεφαλές είναι έξω”

Την αντίθεση του εξέφρασε ξανά ο Πάνος Καμμένος για την άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ενώ είπε ακόμα ότι η 17 Νοέμβρη δεν έχει εξαρθρωθεί. 

Ειδικότερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξέφρασε την παγιωμένη άποψή του πως υπάρχουν ασύλληπτα μέλη της 17 Νοέμβρη. Υποστήριξε πως δεν έχει συλληφθεί η πρώτη γενιά, εκείνοι που έδωσαν εντολές για συγκεκριμένα χτυπήματα.

Μάλιστα, έκανε λόγο για άτομα εντός όσο όμως και εκτός Ελλάδας, ενώ τόνισε πως οι έρευνες για την οργάνωση σταμάτησαν στην ομάδα που συνελήφθη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, είπε ο υπουργός, να μην αποκαλυφθούν οι κεφαλές.

Επανέλαβε πως πολιτικά μιλώντας διαφωνεί με την άδεια που δόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

“Η κυβέρνηση δεν έχει καμία αμηχανία για την άδεια στον Κουφοντίνα”

“Πολιτικά είμαι απόλυτα αντίθετος στο να δοθεί άδεια σε έναν άνθρωπο που δεν έχει αποκηρύξει τα εγκλήματα που έχει καταδικαστεί”, είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ προσθέτοντας ότι “όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι μια απόφαση της δικαιοσύνης που δεν έχει δικαίωμα παρέμβασης η εκτελεστική εξουσία. Αν ήταν κυβερνητική απόφαση θα είχαμε παρέμβει στο βαθμό που μπορούμε”. Tόνισε δε ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία αμηχανία για την άδεια στον Κουφοντίνα.

Σημείωσε, πάντως, ότι με τη χορήγηση άδειας στον καταδικασμένο τρομοκράτη “διαφωνούν και πολλοί από την κυβέρνηση”.

Απαντώντας σε ερώτηση για την παρουσία του γιου του Προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, στην “επιτροπή υποδοχής” του Δημήτρη Κουφοντίνα στην έξοδό του από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο κ. Καμμένος τόνισε πως “εγώ για παιδιά δεν πρόκειται να κάνω ποτέ αναφορά ούτε από τη μια πλευρά, ούτε από την άλλη”.

Τα παιδιά αφήστε τα να παίξουν, είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι “το παιδί έχει τη δική του ευθύνη και δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη λογική, εγώ δεν ασχολούμαι με τα παιδιά των άλλων”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα