Υπέβαλε την παραίτησή του ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Β. Πηλιχός

Το ΟΑΚΑ μετατρέπεται σε «φωλιά του έρωτα» από τις 26 μέχρι τις 29 Μαΐου καθώς εκεί θα φιλοξενηθεί (συγκεκριμένα στο Ποδηλατοδρόμιο) το Erotica Art Festival 2017. Ο αισθησιακός θεσμός που προσελκύει χιλιάδες «ξαναμμένους» κάθε χρόνο και θεωρείται εξαιρετικά πετυχημένος από το 2008 που πρωτοεμφανίστηκε, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ και ο πρόεδρος του Δ.Σ., Ευάγγελος Πηλιχός επέλεξε να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας.

Θεωρώντας πως οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου δεν ανήκουν στην ίδια πολιτισμική κατηγορία με το συγκεκριμένο ερωτικό φεστιβάλ, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, είχε αντιδράσει με αυτή την επιλογή, κρίνοντάς την απαράδεκτη και για το λόγο αυτό ο Ευάγγελος Πηλιχός επέλεξε να παραιτηθεί, λίγες μέρες, άλλωστε, πριν λήξει η θητεία του στο προεδρείου του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ. Η απόφασή του να παραχωρήσει το χώρο στους διοργανωτές, ωστόσο, δεν φαίνεται να αλλάζει, καθώς το Athens Erotica έχει ανακοινώσει πως το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει το τετραήμερο φεστιβάλ του 2017.

Η απάντηση της Erotic Art
Μετά την πρωτοφανή παρέμβαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Γιώργου Βασιλειάδη, αλλά και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Ιούλιου Συναδινού -η οποία όχι μόνο οδήγησε στην ακύρωση της απόφασης του Δ.Σ του ΟΑΚΑ που απαγόρευε τη διεξαγωγή του Νο1 ερωτικού φεστιβάλ της Ελλάδας στο Ο.Α.Κ.Α, αλλά και απαίτησε την παραίτηση του Δ.Σ του Ο.Α.Κ.Α (!!!)- το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε νέα τοποθεσία στο κέντρο της Αθήνας!

Η διοργάνωση, αγνοώντας τις όποιες παλινδρομίες και τα ευτράπελα που ρίχνουν ακόμη περισσότερο στο σκοτάδι την ιδιωτική πρωτοβουλία και την ανάπτυξη της αγοράς και της ελληνικής οικονομίας, στερώντας σημαντικά έσοδα από την πολιτεία, κάνει το επόμενο βήμα και ανακοινώνει την τοποθεσία που θα διεξαχθεί το φετινό event.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα