Υπέγραψε ο Κοντοές, σειρά ο αμυντικός χαφ

Από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Ατρόμητο ο Κώστας Γιαννούλης, στο Περιστέρι είχαν θέσει σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα καλύψει το κενό του διεθνούς μπακ έστω και αριθμητικά για δύο λόγους.

Πρώτον, αναγνωρίζουν όλοι τη δυσκολία να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης αυτή την εποχή και δεύτερον τεχνική ηγεσία και διοίκηση θεωρούν ότι έχουν ήδη βρει το διάδοχό του από τον Ιανουάριο. Ο λόγος φυσικά για τον Αλέξανδρο Κούρο που αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τον Πανιώνιο και έχει τις προοπτικές να αντικαταστήσει τον Κώστα Γιαννούλη.

Τελικά, οι Περιστεριώτες κατέληξαν στην περίπτωση του Γιάννη Κοντοέ που υπήρχε στα υπ’ όψιν από την αρχή του καλοκαιριού ακριβώς γιατί υπήρχε πάντα η πιθανότητα να αποχωρήσει ο Γιαννούλης. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών επιτεύχθηκε (αν και ο Παράσχος θα προτιμούσε ένα μπακ με πιο επιθετικές δυνατότητες) καθώς συνυπολογίστηκε το γεγονός ότι είναι έμπειρος και μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Ωστόσο, οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Ατρομήτου συνεχίζονται, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στις αρχές Σεπτέμβρη.

Με περισσότερα χρήματα στο ταμείο πλέον μετά τη νέα πώληση (μετά από του Καραμάνου), η απόφαση να «θωρακιστεί» η ομάδα με έναν αμυντικό είναι ειλημμένη. Αυτό το κενό θα είχε καλυφθεί, αν είχε βρει άκρη με την ομάδα του ο Πάπε Σο, αφού ο Γιώργος Σπανός είχε συμφωνήσει με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

Το όνομα που διαρρέεται αυτή τη στιγμή είναι του Καλιλού Τραορέ, αλλά κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει την περίπτωση να πέσει μια «έξυπνη βόμβα», καθώς για όποιον γνωρίζει την τακτική με την οποία δουλεύει ο Ατρόμητος, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο παίκτης να ανακοινωθεί χωρίς προηγουμένως να μάθει κανείς τίποτα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα