Υπεραμύνθηκε της αθωότητάς του ο Μάκης Ψωμιάδης

Της αθωότητάς του υπεραμύνθηκε απολογούμενος στην δίκη για υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος είχε ακόμα μία “αψιμαχία” με τους δικαστές της έδρας.

“Είμαι αθώος παμψηφεί. Ο θεός το ξέρει. Είμαι καθαρός, κρυστάλλινος. Μου κάνει εντύπωση που δεν το έχετε καταλάβει εδώ και έξι μήνες, που γίνεται η δίκη.”, είπε μεταξύ άλλων ο Μάκης Ψωμιάδης. Σε ερώτηση δε του προέδρου ” γιατί έφυγε από τα ταμεία της ΑΕΚ σαν κυνηγημένος χωρίς να φυλάξει τα νώτα του ” ο ίδιος απάντησε εμφανώς θιγμένος: “ο Μάκης Ψωμιάδης έχει νώτα και πλάτη καθαρά. Δεν έφυγα κυνηγημένος. Έκλεισα την πόρτα πίσω μου”..

Κατά τα λοιπά, ως προς τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, ο  Χάρης Ψωμιάδης του Παναγιώτη,  δεν απολογήθηκε λόγω ασθένειας, ενώ η υπεράσπιση υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος  τυπικά ανέλαβε την προεδρία της ΑΕΚ και  δεν έκανε καμία πράξη διαχείρισης καθώς πραγματικός πρόεδρος ήταν ο Μάκης Ψωμιάδης.

Από την πλευρά της η  λογίστρια της ΠΑΕ, Φιλιώ Γεωργίου, υποστήριξε κατά την πως η ίδια δεν έκανε διαχείριση, απλά περνούσε παραστατικά. “Ως πιο έμπειρη στο λογιστήριο υπέγραφα ισολογισμούς, δεν έκανε όμως διαχείριση” είπε.

Όσο για τις επιταγές προς τον Αντ. Κατσαρό, που φέρονται οτι τελικά εξοφλήθηκαν αν και τα τιμολόγια είχαν ακυρωθεί, είπε: “έγινε κατ’  εντολή του Μάκη Ψωμιαδη. Δεν ήταν νομότυπο, αλλά μου είπε ότι οι επιταγές ακυρώθηκαν και έπρεπε να το καταχωρήσω. Σαφώς έχω ευθύνη, όχι όμως για υπεξαίρεση. Τότε δεν το κατάλαβα, πίστευα ότι έκανα το σωστό, αλλά πλέον λέω ότι έκανα βλακεία”.

Σε ερώτηση του εισαγγελέα, για το τι θεωρεί οτι τελικά ήταν λάθος, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι “δεν μπορείς να αφήνεις έναν άνθρωπο να τα κάνει όλα. Ο Μάκης Ψωμιάδης αν μπορούσε να προπονήσει και τους παίκτες μόνος του, θα το έκανε. Δεν είχε εμπιστοσύνη σε κανένα και τα έκανε όλα μόνος του”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα