«Υπερβολικά μεγάλη πρόκληση η Ελλάδα για Ντάλας»

Τα όσα γίνονται στον τομέα της διαιτησίας στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες φυσικά και αφορούν τον Σκωτσέζο αρχιδιαιτητή, Χιου Ντάλας, με αποτέλεσμα οι συμπατριώτες του πρώην ρέφερι να ασχολούνται εκτενώς με όσα συμβαίνουν στη Super League.

Για αυτό το λόγο η γνωστή και έγκυρη εφημερίδα «Ηeralds» εστιάζει στους πρώτους μήνες της παρουσίας του Χιου Ντάλας στην Ελλάδα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η ελπίδα ήταν ότι με τον διορισμό ενός ξένου για την επιλογή και αξιολόγηση των διαιτητών, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν σε θέση να απαλλαχθεί οριστικά από τις καταγγελίες για διαφθορά και στημένα παιχνίδια που μαστίζουν το ποδόσφαιρο της χώρας τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν οι φόβοι πως είναι πρόκληση υπερβολικά μεγάλη για μόνο ένα άτομο (σ.σ. τον Ντάλας) σε ένα πρωτάθλημα όπου ο ισχυρός και οι πλούσιοι κρατούν την εξουσία».

Από το ρεπορτάζ δεν θα μπορούσε να λείψει ο απόηχος από το ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας, ανάμεσα στους δύο «αιωνίους», για το οποίο ανέφερε:

«Δόθηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, ενώ το γκολ της νίκης προήρθε από αμφισβητούμενο φάουλ», ενώ σημειώνονται και διαμαρτυρίες του Τζενάρο Γκατούζο.

Τέλος, σημειώνονται δηλώσεις του Χιου Ντάλας που παραχώρησε προχθές στο gazzetta.gr: «Ξέρω όμως, καλά την κατάσταση. Θα πάω στην Αθήνα στις 14 Νοεμβρίου για να μιλήσω με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Αυτός είναι ο ρόλος μου, να ενημερώνω την ομοσπονδία. Για την ώρα δεν μπορώ να κάνω κανένα σχόλιο, αλλά ξέρω τι συμβαίνει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα