Υπερβολική χρήση από Ελληνίδα εστεμμένη: Βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στο σπίτι της

Η «πασαρέλα» που κάνει τα τελευταία χρόνια στα σκοτεινά μονοπάτια των ναρκωτικών, λίγο έλειψε πριν από λίγες μέρες να αποβεί μοιραία για τη ζωή της.

Το γνωστό μοντέλο τους τελευταίους μήνες έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, και οι δικοί της άνθρωποι που την έβλεπαν σε κακό χάλι, άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι παίρνει. Η εκρηκτική καλλονή που κατά καιρούς έχει απασχολήσει με τη θυελλώδη ερωτική ζωή της τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των περιοδικών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso πριν από λίγες μέρες βρέθηκε μισολιπόθυμη στο διαμέρισμά της στα νότια προάστια.

«Πριν από λίγες ημέρες την βρήκε φίλος της στο σπίτι της στα νότια προάστια σε άθλια κατάσταση, μισολιπόθυμη από την υπερβολική κατανάλωση. Δεν είχε βγει δυο μέρες από το σπίτι. Με το που συνήλθε άρχισε να ουρλιάζει. Τον έδιωξε και μετά τον πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας για να του ζητήσει συγγνώμη. Βέβαια, το επόμενο βράδυ έκανε πάλι τα ίδια. Οι μεταπτώσεις στην ψυχολογία της τους τελευταίους μήνες είναι πολύ έντονες. Ούτε οι γονείς της δεν μπορούν να την κάνουν καλά. Προσπάθησαν οι άνθρωποι να την πείσουν να φύγει για αποτοξίνωση στο εξωτερικό αλλά εκείνη ούτε να το ακούσει δεν ήθελε….» δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα