«Υπεύθυνη η κυβέρνηση για την ένταση που έχει προκληθεί»

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε ότι προκαλεί την ένταση, εξαπέλυσε ο Βύρων Πολύδωρας. Ο πρόεδρος της «Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό» μίλησε στον ΒΗΜΑ FM και μεταξύ άλλων μίλησε για την  ανάγκη συνεννόησης κυβέρνησης-αντιπολίτευσης ενώ αναφέρθηκε  και στο πολιτικό του μέλλον.

«Βλέπω, ως παράδειγμα, τον κ. Σαμαρά να κάνει την παγκόσμια πρωτοτυπία να προκαλεί την όξυνση. Ο ίδιος αντιδικεί με την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία μπορεί να έχει ένα δικαίωμα έντασης 5%, αλλά αυτός προκαλεί για δημιουργία εντάσεων 95%. Δεν θα βγει σε καλό για τον τόπο. Είναι πολύ δεύτερο ότι δεν θα βγει και συναίνεση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Πολύδωρας προσθέτοντας  «Εγώ θέλω να συναινέσουν τα δύο μεγάλα κόμματα, τα οποία θα κληθούν μετά τις εκλογές να συναινέσουν για την διακυβέρνηση του τόπου, να συναινέσουν και για την εκλογή από τώρα. Όταν όμως προκαλούν την ένταση, θέλουν να καπηλευτούν την όξυνση και να κερδοσκοπήσουν πάνω στην ένταση πολύ μικρά και άθλια οφέλη. Η ένταση είναι γεγονός και φταίει η κυβέρνηση που την προκαλεί».

Όσον αφορά τα επόμενα δικά του πολιτικά σχέδια ο κ. Πολύδωρας σημείωσε «Αν δεν προκύψει συνεννόηση ή κάτι  ανάλογα με τις συνθήκες που διαμορφώνονται  εγώ δεν στεναχωριέμαι να περιοριστώ στην συγγραφή των βιβλίων μου και στο δημόσιο λόγο. Μπορεί να μην είμαι υποψήφιος καν για πρόεδρος ή βουλευτής.

Θα εξαρτηθεί από την διαμόρφωση των συνθηκών. Βεβαίως υπάρχει πολιτικός φορέας ή πρόσωπο που θα μπορούσα να συμπράξω και βρίσκομαι σε επαφή, αλλά είναι πρώιμο να κάνουμε λόγο.»

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα