Υπογράφει στην ΑΕΚ ο Μπουονανότε

Μπορεί να είναι βραχύσωμος, μπορεί να μην είναι και ο πιο ήρεμος τύπος στον κόσμο, όμως γνωρίζει τα μυστικά της μπάλας όσο λίγοι και από την Τετάρτη (12/8) θα ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Αργεντινό Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος έκλεισε, έρχεται και υπογράφει στην Ένωση…

Η φόρμουλα για το διαζύγιο με τη Γρανάδα βρέθηκε. Ο μάνατζερ του Αργεντινού άσου ταξιδεύει στην Ισπανία για τις υπογραφές και το πιθανότερο σήμερα, θα αφιχθεί στην Ελλάδα, μαζί με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να υπογράψουν διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες που απομένει να ρυθμιστούν, αναμένεται να λυθούν τις αμέσως επόμενες ώρες και για τον λόγο αυτό ενημερώθηκε ο ατζέντης του Αργεντινού άσου ότι θα πρέπει να ταξιδέψει στη Γρανάδα άμεσα.

Παράλληλα, σήμερα το μεσημέρι υπήρξε και νέα συνομιλία του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τους ανθρώπους της Γρανάδα, ώστε να διευθετηθούν και επίσημα κάποια τελευταία ζητήματα που αφορούσαν το συμβόλαιο που θα υπογράψουν οι δύο σύλλογοι (η ισπανική ομάδα θα διατηρήσει ποσοστό 30% σε πιθανή μεταπώληση του παίκτη).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα