Υπογράφει στον ΠΑΟΚ ο Ματέους Κλιχ!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής για την περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Ματέους Κλιχ της Βόλφσμπουργκ «ανακοίνωσε» πως αλλάζει περιβάλλον και μετακινείται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης!

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο Πολωνός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε στο Facebook πως αλλάζει ομάδα και πως ο επόμενος σταθμός του θα είναι ο ΠΑΟΚ! Έγραψε δε, πως αναμένεται σύντομα η συγκατάθεση της Βόλφσμπουργκ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας.

Ο Ματέους Κλιχ δεν είχε πολλές ευκαιρίες στον γερμανικό σύλλογο και προκειμένου να ανακτήσει τη θέση του στην Εθνική Πολωνίας, ζήτησε από την ομάδα του να παραχωρηθεί, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ προέκυψε μέσω… του Αντελίνο Βιεϊρίνια, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινήθηκε για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος, όμως, επιθυμεί να παραμείνει στους «Λύκους» και να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Μέσω της συγκεκριμένης προσπάθειας, οι Θεσσαλονικείς διέκριναν την περίπτωση του Κλιχ και αφού τον παρακολούθησαν, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μπορεί να προσφέρει. Η ανακοίνωση για τη μεταγραφή αναμένεται μόλις δώσει το «οκ» η Βόλφσμπουργκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα