Υποσχέσεις ανάκαμψης από τον Εσιέν!

Ο Παναθηναϊκός πήρε στα χέρια του ένα πολύ καλό φύλλο, το «10» (όπου «10» το περσινό του τελείωμα στο πρωτάθλημα). Πόνταρε, λοιπόν, πολλά λεφτά πάνω σε αυτό το δεκάρι, ελπίζοντας στον «Α» για να κάνει μπλακ-τζακ (όπου μπλακ-τζακ η είσοδος στο Champions League)

Αυτός ο άσσος, ο Εσιέν δηλαδή, εμφανίστηκε, αλλά νωρίτερα ο ΠΑΟ είχε τραβήξει και ένα δυάρι… με αποτέλεσμα να καεί! Κι έτσι, τώρα, κρατάει στα χέρια του έναν κορυφαίο ποδοσφαιριστή, για μία παρτίδα ληγμένη…

Βέβαια, το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του και ο Μίκαελ Εσιέν είναι εδώ για να διώξει τα μαύρα σύννεφα από το Κορωπί και να κερδίσει την άλλη την παρτίδα, την εγχώρια. Πως θα γίνει αυτό; Μα αν, φυσικά, καταφέρει να πάρει την ομάδα από το χέρι του και να την παρασύρει αγωνιστικά. Όπως έκανε στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό όπου έπαιξε 90 λεπτά, αναγκάζοντας τους «πράσινους» οπαδούς που πήγαν να «κράξουν» τον Αναστασίου, να χαζέψουν με την απόδοση του Εσιέν.

Προφανώς και δεν είναι κριτήριο ένα παιχνίδι κόντρα σε ερασιτέχνες και ημιεπαγγελματίες, αλλά όποιος έχει μάτι κατάλαβε αυτό που είδε στο φιλικό τεστ με την Ελευσίνα. Έναν Εσιέν άρχονται, έτσι όπως τον θυμούνται οι φίλοι του ποδοσφαίρου στα καλύτερά του. Ο 32χρονος αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά του ΠΑΟ σε αυτή τη φιλική νίκη με 6-0 και πλέον δεν τίθεται θέμα για το βαθμό ετοιμότητάς του. Είναι πανέτοιμος και για το Λεβαδειακό την άλλη εβδομάδα και για κάθε υποχρέωση του Παναθηναϊκού από δω και στο εξής.

Τώρα, το αν θα καταφέρει ο Εσιέν μαζί με τους συμπαίκτες του να επαναφέρουν αρχικά την ηρεμία στην ομάδα και στη συνέχεια να μετατρέψουν μία χαμένη χρονιά σε πετυχημένη, θα πρέπει να περιμένουμε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα