Υποχωρεί από Αντριάνο, στροφή σε Μαζουακού η Ρόμα

Η Ρόμα φαίνεται να εγκαταλείπει την περίπτωση του Αντριάνο από την Μπαρτσελόνα και να στρέφει στην προσοχή της στον Αρτούρ Μαζουακού από τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα της άμυνάς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ιταλικός Τύπος, ο γενικός διευθυντής των Ρωμαίων Βάλτερ Σαμπατίνι, αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ταξιδέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στα γραφεία της ΠΑΕ, στον Πειραιά και να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού στην ομάδα του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Σαμπατίνι είναι πρόθυμος να καλύψει τις απαιτήσεις των «ερυθρόλευκων», οι οποίες, βάσει όσων έχουν διαρρεύσει, κυμαίνονται στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ιταλός παράγοντας βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Βαρκελώνη, όπου είχε συζητήσεις με τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» για τον Αντριάνο. Η πρόταση που κατέθεσε δεν ικανοποίησε πλήρως τους Καταλανούς, οι οποίοι του ζήτησαν χρόνο για να απαντήσουν. Η αντίδραση του ίδιου ήταν να «παγώσει» τις συζητήσεις και να στρέψει το βλέμμα του στην Ελλάδα και στον Γάλλο φουλ μπακ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα