Υποψήφιος για «νυχτερίδα» ο Πογιέτ

Η «ερμαφρόδιτη» κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η αναβλητικότητα της διοίκησης να καταθέσει την πρότασή της και οι «Σειρήνες» που αυξάνονται από το εξωτερικό, καθιστούν δύσκολη την παραμονή του Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο της ΑΕΚ και την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει μία ακόμη προοπτική για το καλοκαίρι εκτός της Σουόνσι, η οποία έχει πάντα ανοιχτές τις πύλες της να τον υποδεχθεί. Πρόκειται για την ισπανική Βαλένθια, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη περίοδο και ο Πογιέτ εμφανίζεται ψηλά στη λίστα με τους υποψήφιους να αναλάβουν στη θέση του Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος θεωρείται «ξένο σώμα» στην ομάδα.

Οι «νυχτερίδες» είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ισπανία και μία πρόταση θα αποτελούσε τεράστιο δέλεαρ και ευκαιρία για τον τεχνικό της ΑΕΚ. Ο ίδιος περιμένει την πρόταση για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους», η οποία όμως, δεν έχει κατατεθεί ακόμη. Την ίδια στιγμή, στο περιβάλλον του εμφανίζεται απογοητευμένος από τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα από τη ματαίωση του κυπέλλου, μετά από απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Η κατάσταση του Γκουστάβο Πογιέτ θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα, ωστόσο οι πιθανότητες παραμονής του στην Ένωση ολοένα και μειώνονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα