Υποψήφιος για τον πάγκο της Παρί ο Σιμεόνε!

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη αγωνιστική περίοδο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Λοράν Μπλαν, ο οποίος δύσκολα θα διασωθεί στον πάγκο των Παριζιάνων!

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στο Παρίσι, ο πρόεδρος της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έχει καταλήξει στην απόφασή του να αντικαταστήσει το καλοκαίρι τον Λοράν Μπλαν, καθώς θεωρεί ότι δεν κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του.

Η περίπτωση του Ντιέγκο Σιμεόνε είναι εκείνη που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεών του και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή και υπάρχουν θετικά σημάδια. Ωστόσο, παραμένει δύσκολη η πραγματοποίησή της, γεγονός που υποχρεώνει τον ισχυρό άνδρα των Παριζιάνων να εξετάζει και εναλλακτικές λύσεις.

Μία από αυτές ακούει στο όνομα Ραφαέλ Μπιενίτεθ. Ο τεχνικός της Νάπολι έχει σχεδόν αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα του ιταλικού Νότου, αλλά έχει ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου βρίσκεται η σύζυγος και οι δύο του κόρες. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλει να διακόψει τη διαδρομή του με τη Νάπολι. Τρίτη επιλογή είναι ο Μίκαελ Λάουντρουπ, ο οποίος αυτό το διάστημα κάθεται στον πάγκο της Λεκχβίγια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα