Υπόθεση Μπεργκ: Η αναζήτηση συνεχίζεται…

Μένει ή φεύγει ο Μάρκους Μπεργκ στον Παναθηναϊκό; Θα τον πουλήσουν οι «πράσινοι» ή θα ρισκάρουν να τον κρατήσουν έναν χρόνο ακόμη με κίνδυνο να μειωθεί η αξία του; Ποιες είναι οι σκέψεις του Σουηδού άσου;

Τα συγκεκριμένα ερωτήματα θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα και μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου, ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Στραματσιόνι, ενημερώθηκε να καταστρώσει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς θεωρείται δεδομένη η παραχώρησή του.

Το συμβόλαιο του Σουηδού εκπνέει το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο η συμμετοχή του στο Euro της Γαλλίας ανοίγει διάπλατα το δρόμο για μία συμφέρουσα προσφορά για τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον παίκτη.

Τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο, οι «πράσινοι» διέρρευσαν πως οι δύο πλευρές εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνεχίσουν μαζί και τον επόμενο χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τακτική ενόψει των προτάσεων που θα φέρει ο ατζέντης του Σουηδού. Ο Παναθηναϊκός σε κάθε περίπτωση, έχει κοστολογήσει τον παίκτη στα 10 εκατ. ευρώ και έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του Μπεργκ, ώστε να λειτουργήσει αναλόγως.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα