Υπόθεση… του Σερ Άλεξ ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Κάτι παραπάνω από… ζεστά έχουν πάρει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την υπόθεση… επαναπατρισμού του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να βγαίνει μπροστά και να αναλαμβάνει την αποστολή να κλείσει τη μεγάλη μεταγραφή!

Σύμφωνα με αναφορές στην Αγγλία, ο σύγχρονος μύθος των «κόκκινων διαβόλων», βγήκε μπροστά και ανέλαβε να φέρει για δεύτερη φορά στην ομάδα τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο Σερ Άλεξ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τις οποίες μπορεί να αξιοποιήσει και να δώσει ώθηση στη μεγάλη μεταγραφή που κυοφορείται τους τελευταίους μήνες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτει τη ρευστότητα που απαιτείται, ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το όλο θέμα ξεκίνησε να «παίζει» στη δημοσιότητα, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε δημοσίως πως θέλει να επιστρέψει στην Μάντσεστερ και να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα του. Ο Πορτογάλος επανέλαβε τις δηλώσεις του, με ακόμη μεγαλύτερη σαφήνεια, γεγονός που ανέδειξε τις προθέσεις του. Η αγγλική ομάδα φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με την πλευρά του Ρονάλντο, ενώ επίσης φέρεται να έχει κάνει κρούση και στη Ρεάλ.

Σε κάθε περίπτωση, βασικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας θα διαδραματίσει η επιθυμία του Πορτογάλου. Ο Ρονάλντο θέλει να κατακτήσει όλους τους φετινούς τίτλους με τη Ρεάλ και ακολούθως να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «μπέμπηδες» από την πλευρά τους θέλουν να εντάξουν άμεσα, τον Ιανουάριο δηλαδή, τον σούπερ σταρ στο δυναμικό τους. Η Ρεάλ από τη δική της σκοπιά, δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, καθώς δεν επιθυμεί να δώσει νέα τροφή για σενάρια και σχόλια. Το σίγουρο είναι ότι συμβαίνουν διάφορα στο παρασκήνιο και ότι δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί μία πολύ μεγάλη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα