Υπό διάλυση η Νίκη Βόλου!

Η άνοδος της Νίκης Βόλου στη Super League ενδεχομένως να ήταν και το «κύκνειο άσμα» για την ομάδα της Μαγνησίας, τουλάχιστον στη μορφή που τη γνωρίζαμε έως σήμερα!

Ο Ανδρέας Πάτσης έκανε πράξη την εξαγγελία του περί αποχώρησης από την ΠΑΕ, υποβάλλοντας την παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ! Ο μοναδικός που έμεινε πίσω, για να… κλείσει την πόρτα, είναι ο Άκης Κουντούρης και αυτός για τυπικούς λόγους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα μεταβίβασης της υπάρχουσας κατάστασης, στη μελλοντική.

Εφόσον δεν βρεθούν επενδυτές να αναλάβουν τις τύχες της ΠΑΕ, οι μετοχές θα μεταβιβαστούν στον Ερασιτέχνη, ο οποίος θα προτείνει στο Πρωτοδικείο τη σύνθεση της διοίκησης εκτάκτου ανάγκης! Στην παρούσα φάση η νομάδα βρίσκεται υπό διάλυση, ενώ ο προπονητής, Παναγιώτης Τζαναβάρας, ενημέρωσε πως θα καθίσει στον πάγκο στα επόμενα δύο παιχνίδια, ώστε να μην αφήσει ακέφαλη την ομάδα.

Στα αποδυτήρια επικρατεί ένα πραγματικό χάος, καθώς οι παίκτες και ιδιαίτερα οι ξένοι, αναζητούν κάποιον να μιλήσουν, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι και να μάθουν τι θα γίνει με τα συμβόλαιά τους και τα οφειλόμενα.

Το σενάριο να μην συνεχίσει στο πρωτάθλημα η Νίκη Βόλου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, γεγονός που θα την οδηγήσει στη διάλυση και στον υποβιβασμό της στο ημιερασιτεχνικό πρωτ6άθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα