Υπό καθεστώς κρίσης ο Αναστασιάδης στον ΠΑΟΚ!

Τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο απλά, όσο φαίνονται με μία πρώτη επιφανειακή ματιά. Μπορεί να μην έγινε αποδεκτή η παραίτηση του Άγγελου Αναστασιάδη, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος εμφανίζεται από τους χειρισμούς του Έλληνα τεχνικού!

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και η μέτρια αγωνιστική εικόνα που εμφανίζει η ομάδα, προκάλεσαν αναστάτωση τόσο στα αποδυτήρια, όσο και στα υψηλά κλιμάκια. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν χειρίστηκε με ψυχραιμία την όλη κατάσταση, παρότι διαθέτει μεγάλη εμπειρία από δύσκολες στιγμές, ενώ και η διοίκηση δεν επενέβη όταν ήταν απαραίτητο, προκειμένου να… τιθασεύσει τα πάθη και να επιβάλλει την απαιτούμενη ηρεμία.

Αποτέλεσμα ήταν, μετά τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ, στην Κρήτη, να δηλώσει την παραίτησή του ο Έλληνας προπονητής και να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους με τους οπαδούς να καταφεύγουν σε λαϊκά δικαστήρια και κάποιος σύνδεσμος να… άρει τη στήριξή του στη διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη!

Η παραίτηση του Αναστασιάδη δεν έγινε δεκτή από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ενημέρωσε τον έμπειρο τεχνικό, πως θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι. Στα συμβόλαια υπάρχουν ρήτρες και εφόσον η μία πλευρά δεν συναινεί στη λύση τους, δεν δύναται ο ένας να προβεί σε μονομερείς ενέργειες! Όλα αυτά ακούγονται λίγο… μνημονιακά, αλλά στην εποχή μας αυτοί είναι οι όροι διαπραγμάτευσης και όσοι βάζουν τις υπογραφές τους σε συμφωνίες, οφείλουν να τις τηρούν ή να συμφωνούν κάτι άλλο.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν δέχθηκε να αλλάξει προπονητή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχει απαλλάξει τον Άγγελο Αναστασιάδη από τις ευθύνες του. Κάθε άλλο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιρρίπτει τη βασική ευθύνη στον κόουτς, καθώς θεωρεί ότι δεν φρόντισε να διατηρήσει την ηρεμία στα αποδυτήρια και να σταθεροποιήσει την απόδοση της ομάδας. Η διοίκηση προχώρησε στην ενίσχυση του ρόστερ, με ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής, όπως ο Κριστιάν Νομπόα και ο Ρικάρντο Κόστα. Παρόλα αυτά, το κλίμα δεν βελτιώθηκε, ενώ επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός του στόχου διεκδίκησης του φετινού τίτλου, όντας σε απόσταση οκτώ βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Το μέλλον του Άγγελου Αναστασιάδη στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα κριθεί από την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο Ιβάν Σαββίδης θα σκεφτεί πολύ πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά. Στην παρούσα φάση, πάντως, ο προσανατολισμός είναι να παραμείνει ο Άγγελος μέχρι το καλοκαίρι στον πάγκο και αναλόγως τις εξελίξεις, να ληφθούν οι αποφάσεις για την επόμενη περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα