Υπό παρακολούθηση Δώνης και Ντίνας!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην αποκόμισε βαθμολογικό όφελος από την αναμέτρηση με τη Ντιναμό Μόσχας, στο Europa League, κατάφερε όμως να μεγαλώσει τη λίστα με τους υποψήφιους για μεταγραφή παίκτες του!

Σύμφωνα με πηγή στο εσωτερικό της ΠΑΕ, υπήρξαν μηνύματα από ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες έχουν θέσει υπό… παρακολούθηση τόσο τον Θανάση Ντίνα, όσο και τον Χρήστο Δώνη, οι οποίοι κατάφεραν να «ανεβάσουν» τον Παναθηναϊκό μετά το εις βάρος του 2-0 και να απειλήσουν τους Ρώσους με ανατροπή του σκορ. Ο Ντίνας πέτυχε το μοναδικό γκολ των «πράσινων», ενώ ο Δώνης με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για περισσότερα τέρματα.

Στον Παναθηναϊκό μόνο με ευχαρίστηση υποδέχονται το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων για τους νεαρούς παίκτες που αναδεικνύονται μέσω της Ακαδημίας, καθώς ποντάρουν πολλά στη συγκεκριμένη λειτουργία, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο κινήτρου. Το καλοκαίρι που πέρασε, παραχωρήθηκε ο Στέφανος Καπίνο, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον και για τον Κουτρουμπή. Με την παρουσία τους οι Ντίνας και Δώνης δείχνουν ότι εξελίσσονται και ότι μπορούν να ανταποκριθούν στο βάρος των υποχρεώσεών τους, ακόμη και σε μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα