Φέρνει Χάρα, «φουλάρει» για Νέτο

No… Μπαλοτέλι, no… Κάμπελ! Ο Ολυμπιακός «γλέντησε» το σύνολο των ΜΜΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιλέγοντας έναν επιθετικό για τον οποίο δεν είχε κυκλοφορήσει το παραμικρό όλο το προηγούμενο διάστημα!

Κόντρα στην άκρατη ονοματολογία των τελευταίων ημερών, ο Βίτορ Περέιρα επέλεξε τον Φράνκο Ντάνιελ Χάρα για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα είναι πολύ πιθανό να αφιχθεί στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς οι δύο διοικήσεις έχουν καταλήξει σχεδόν σε συμφωνία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χάρα αποτελεί εισήγηση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος διέκρινε στον συμπατριώτη του στοιχεία ανάλογα με τα δικά του, όταν αγωνιζόταν.

Βέβαια, έχουν προκύψει ορισμένα ερωτηματικά, καθώς ο Χάρα δεν είναι κανένα… παιδάκι 19-20 ετών, αλλά αισίως αγγίζει τα 27 του. Το γεγονός ότι η Μπενφίκα τον επέλεξε και τον ενέταξε στο δυναμικό της αναδεικνύει το ταλέντο του, ωστόσο το γεγονός ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια οι Πορτογάλοι τον παραχωρούν δανεικό, επίσης σημαίνει κάτι.΄

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός έκανε την επιλογή του, η οποία θα προχωρήσει και θα κλείσει το αμέσως επόμενο διάστημα και παράλληλα προσπαθεί να καταλήξει σε συμφωνία με τη Ζενίτ, για την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Λουίς Νέτο. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος για τον ποδοσφαιριστή, ενώ στην Ιταλία επιμένουν πως βρίσκεται μία ανάσα από τη μετακίνησή του, ως δανεικός, στην Ελλάς Βερόνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα