Φέρνει Χοσέ Κάνιας ο Σαββίδης!

Τον 29χρονο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας φέρνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Πρόκειται για ένα αμυντικό χαφ σε καλή ηλικία με εμπειρία από δυνατά πρωταθλήματα, αλλά όχι σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν.

Ο Κάνιας ουδέποτε υπήρξε βασικός-βασικότατος παίκτης σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε (Μπέτις, Σουόνσι, Εσπανιόλ), αλλά θεωρούταν αξιόπιστη λύση, ως ένας ποδοσφαιριστής που έδινε πάντα ότι μπορούσε. Έχει «ταβάνι» όσον αφορά στις ικανότητες και στις δεξιότητές του, αλλά είναι παίκτης-ομάδας και ως τέτοιος έρχεται να προστεθεί σε ένα ούτως ή άλλως γεμάτο ρόστερ. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και παίκτες ρολίστες και παίρνουν πολλούς τέτοιους, διότι ο Ίβιτς έχει αντιληφθεί πως η ομάδα του χρειάζεται βάθος.

Ο Κάνιας έπαιξε πέρσι μόνο σε πέντε ματς ως βασικός (συνολικά σε 13 ματς της Εσπανιόλ), αλλά θα έπαιζε σε περισσότερα αν δεν έσπασε το δάκτυλο του ποδιού του. Η πιο γεμάτη του χρονιά ήταν αυτή στη Ρεάλ Μπέτις πριν πάρει τη μετεγγραφή για τη Σουόνσι, όπου αγωνίστηκε στα 27 από τα 38 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα