Φήμες για Εθνική και Αναστασιάδη!

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα – σοκ από τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, επηρεάζουν άμεσα και τον προγραμματισμό της ΕΠΟ αναφορικά με την πρόσληψη του νέου προπονητή στον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Όπως γράψαμε και χθες, τα φαβορί ήταν δύο. Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των παραγόντων της ΕΠΟ και ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος προτιμάται από τον τεχνικό διευθυντή της Εθνικής, Γιώργο Καραγκούνη.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται μία διαφορετική κατάσταση στην ΕΠΟ. Μία ολική ανατροπή δεδομένων θα τη χαρακτηρίζαμε. Και αυτό διότι ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι εκείνος που ευθύς εξ αρχής έχαιρε της κοινής αποδοχής των παραγόντων της Ομοσπονδίας και του Γιώργου Καραγκούνη και αποτελούσε την πρώτη επιλογή για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Η παρουσία του, όμως, στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και η μάχη που έδινε για το πρωτάθλημα, δεν επέτρεπαν στον Έλληνα προπονητή να… μοιράσει τον χρόνο του, με αποτέλεσμα η ΕΠΟ να αποτραβηχτεί, ώστε να μην δώσει και… τροφή στην κόντρα της με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Οι τελευταίες εξελίξεις, όμως, ανοίγουν νέους δρόμους στην ενδεχόμενη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Άγγελος Αναστασιάδης υπέβαλλε την παραίτησή του μετά την ήττα από τον ΟΦΗ και εφόσον επιμείνει και γίνει δεκτή από τη διοίκηση και τον Ιβάν Σαββίδη, είναι πολύ πιθανό να δεχθεί πρόταση από την ΕΠΟ. Οι παράγοντες της τελευταίας αναμένουν τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, ώστε να κινηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα