Φαβορί ο Βαλβέρδε για Μπαρτσελόνα

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε αναζήτηση μίας λύσης για τον πάγκο της ομάδας, μέσω της οποίας θα αποφευχθούν πειράματα τύπου «Τίτο Βιλανόβα» και φυσικά «Τάτα Μαρτίνο».

Ο τελευταίος αποδείχθηκε όχι τόσο ότι δεν είναι καλός προπονητής (θα ήταν και άδικο να κριθεί ως τέτοιος μέσω μόνο μιας σεζόν στην Ευρώπη) αλλά ότι η ιδιοσυγκρασία του δεν ταίριαξε ποτέ με εκείνη των «μπλαουγκράνα».

Για αυτό το λόγο εξετάζονται λύσεις προπονητών που να συνδυάζουν την ικανότητα αλλά και το προφίλ εκείνο που θα βρίσκει «σύμφωνο» το κοινό της Καταλονίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση έχει προκρίνει τις λύσεις του Λουίς Ενρίκε και του Ερνέστο Βαλβέρδε. Για την ακρίβεια ο πρώτος αποτελεί επιλογή του προέδρου της ομάδας, Τζοζέπ Μαρία Μπερτομέου ενώ ο γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το τριετές πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, Ερνέστο Βαλβέρδε αποτελεί τον εκλεκτό του τεχνικού διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα.

Οι περιπτώσεις των δύο τεχνικών εξετάζονται πλέον πολύ σοβαρά αφού τα ισπανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι μεταξύ αυτών θα παιχθεί το σίριαλ για τον αντικαταστάτη του Τάτα Μαρτίνο.

Εσχάτως προέκυψε και το όνομα του Ρούντι Γκαρσία της Ρόμα, αλλά με σαφώς λιγότερες πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα