Φακούντο Περέιρα: «Με πιστεύει ο Ίβιτς και αυτό με κάνει χαρούμενο»

Ο Φακούντο Περέιρα είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Πέρσι δεν ταίριαξαν τα χνώτα του με αυτά του Ιγκόρ Τούντορ κι έτσι παραχωρήθηκε δανεικός, αλλά φέτος επέστρεψε και προκαλεί εντύπωση με τη διάθεσή του.

O 28χρονος Αργεντινός επιθετικός μίλησε για την επιστροφή του στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ και τόνισε τη μεγάλη του ικανοποίηση για τη σχέση του με τον Βλάνταν Ίβιτς: “Μπορώ να πω ότι βρήκα μία ομάδα καλύτερα οργανωμένη που δουλεύει πιο σοβαρά και μακάρι να βοηθήσουμε όλοι την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της που είναι από την αρχή μεγάλοι. Αυτή τη στιγμή μπορώ να πω ότι νιώθω πολύ καλά. Νιώθω χαρούμενος γιατί είχα μία καλή κουβέντα με τον προπονητή και μου είπε ότι πιστεύει σε εμένα. Μιλήσαμε και για τους στόχους της ομάδας και εκτιμώ ότι αυτά θέλει να ακούσει ένα παίκτης για να αποδώσει όσο καλύτερα μπορεί.

Κάναμε μία καλή προετοιμασία. Και εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Νομίζω ότι όλοι ήμασταν στο υψηλότερο επίπεδο αυτές τις δύο εβδομάδες. Από εκεί και πέρα για τη θέση μου θα επιλέξει ο προπονητής αφού δει τις ανάγκες που έχουμε. Μπορώ να παίξω μπροστά στην επίθεση και πίσω από τον επιθετικό, αλλά και στα πλάγια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα