Φανατικός… πατερούλης ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Είναι ο ορισμός του celebrity, fashion idol, πετυχημένος ποδοσφαιριστής, επιχειρηματίας, παράγοντας, διακαής ερωτικός πόθος πολλών γυναικών, αλλά και ανδρών… Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συγκεντρώνει πάνω του όλο το «πακέτο» του απόλυτα πετυχημένου ανθρώπου. Ποια είναι, όμως, η αδυναμία του, την οποία δύσκολα μπορεί να φανταστεί ο μέσος θαυμαστής του; Τα παιδιά του! Δεν μιλάμε για την αγάπη που κάθε γονιός, εκ των πραγμάτων, εκφράζει προς τους γόνους του. Μιλάμε για παθολογική κατάσταση, την οποία παραδέχθηκε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

«Αισθάνομαι σωματικά άρρωστος όταν φεύγω μακριά από τα παιδιά μου», δήλωσε ο απόλυτος Βρετανός σταρ, προαναγγέλλοντας επί της ουσίας τη μόνιμη επιστροφή του στο Λονδίνο, όπου ζουν μόνιμα η σύζυγός του Βικτώρια και τα παιδιά του.

Ήδη η οικογένεια Μπέκαμ έχει μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Βρετανίας και ο Ντέιβιντ αναγκάζεται να ταξιδεύει για μεγάλα διαστήματα στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του απέναντι στην ομάδα του MLS. Ο ίδιος πάντως, το σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει μόνιμα στην Αγγλία, καθώς του λείπουν πολύ τα παιδιά του, περισσότερο ακόμα και από το ποδόσφαιρο, για το οποίο επίσης έχει παθολογική αγάπη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα