Φαν Γκάαλ τέλος το 2017 με εντολή… συζύγου!

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ τελειώνει το 2017 από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με… εντολή της συζύγου του! Ο Ολλανδός εξέπληξε τους πάντες αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του και την υπόσχεση που έχει δώσει στη σύζυγό του.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να ξεκινήσουν από τώρα την αναζήτηση του νέου τους προπονητή για το 2017. Ο Λουίς Φαν Γκάαλ δήλωσε ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του στην ομάδα του Μάντσεστερ και μετά θα αποσυρθεί, προκειμένου να διαθέσει περισσότερο χρόνο στη σύζυγό του για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του.

«Έχω κάνει τα πάντα στην καριέρα μου ως προπονητή. Είχα πει στη γυναίκα μου ότι θα αποσυρθώ στα 55. Είμαι 63 και ακόμη δουλεύω. Της το υποσχέθηκα και έτσι θα γίνει, ώστε να περάσουμε μαζί τα υπόλοιπα χρόνια μας. Η μόνη μου εκκρεμότητα τα προηγούμενα χρόνια, ήταν να δουλέψω στην Premier League. Το κατάφερα και αυτό. Οπότε, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Χρειάζεται να πάω στο Κατάρ για τα χρήματα; Όχι δεν χρειάζεται. Θα δώσω προσοχή στη ζωή μου και στη σύζυγό μου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να κάνει πράξη τα λεγόμενά του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα