Φαν του Ανρί δήλωσε ο Μαυροπάνος

Για το όνειρο που ζει σαν ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ αλλά και το θαυμασμό που τρέφει από πολύ μικρή ηλικία για τον Τιερί Ανρί μίλησε ο Κώστας Μαυροπάνος στην πρώτη του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, υπόσχομαι να δώσω τα πάντα για να ευχαριστήσω τους οπαδούς. Είναι μεγάλη τιμή και είμαι πολύ συγκινημένος που είμαι εδώ. Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον της Άρσεναλ αγχώθηκα και άρχισα να ονειρεύομαι. Με έπεισε να έρθω το μεγαλείο αυτού του κλαμπ. Ο πρώτος άνθρωπος που μου μίλησε από το κλαμπ ήταν ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος με καλωσόρισε και μετά απευθείας άρχισε να μου δίνει οδηγίες.

Η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, ο περίγυρος μου ενθουσιάστηκαν μόλις έμαθαν ότι έρχομαι στην Άρσεναλ και μόλις η μεταγραφή ολοκληρώθηκε όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο» ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός και πρόσθεσε: «Θυμάμαι ότι η πρώτη φορά που άρχισα να παρακολουθώ την Άρσεναλ ήταν ο τελικός του Champions League το 2006. Όλοι μιλούσαν για τον Ροναλντίνιο τότε, αλλά αυτό που με είχε εντυπωσιάσει ήταν το πάθος με το οποίο αγωνίζονταν οι παίκτες της Άρσεναλ. Μπορεί να είχαν μείνει με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Λέμαν από τα πρώτα λεπτά, αλλά είχαν παίξει πολύ καλύτερα από την Μπαρτσελόνα σαν σύνολο. Μπορεί να έχασαν στο τέλος τον τελικό, αλλά είχα εντυπωσιαστεί από αυτή την απόδοση. Από τότε άρχισα να παρακολουθώ την Άρσεναλ πολύ πιο συστηματικά. Υπήρχαν τόσοι μεγάλοι παίκτες που πέρασαν σε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά αυτός με τον οποίον… κόλλησα ήταν ξεκάθαρα ο Τιερί Ανρί. Ήταν δυναμικός, γρήγορος, μπορούσε να σκοράρει από οποιαδήποτε θέση και οποιαδήποτε περίσταση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα