Φαν… χάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Φαν… χάλι σε άμυνα και επίθεση εμφανίζεται η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ίδια στιγμή που ο προπονητής της, Λουίς Φαν Χάαλ, αναζητεί χίλιες και… μία δικαιολογίες, προκειμένου να αποφύγει ο ίδιος τις ευθύνες για τον πρόωρο αποκλεισμό από το Champions League, μετά την οδυνηρή ήττα από τη Βόλφσμπουργκ.
Ο Ολλανδός τεχνικός, που έχει ξοδέψει περισσότερα από 400 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας του τα τελευταία δύο χρόνια, «έριξε» στη διαιτησία το φταίξιμο για τον αποκλεισμό των «μπέμπηδων». Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του μετά το ματς:

«Είμαι απογοητευμένος, όπως και οι παίκτες μου. Θέλαμε να συνεχίσουμε στο Champions League και να δείξουμε την αξία μας στο υψηλότερο επίπεδο, όχι στο Europa League. Δεν μπορούμε πλέον όμως να το κάνουμε αυτό. Είναι δύσκολο να καταλάβω τι έγινε, γιατί συνήθως αμυνόμαστε πολύ καλά. Ήταν ένα τρελό ματς.

Πετύχαμε γκολ και μας ακυρώθηκε, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, γιατί είχαμε τις ευκαιρίες, όπως και η Βόλφσμπουργκ. Προηγηθήκαμε και ισοφαρίσαμε, αλλά δεχτήκαμε αμέσως γκολ και στις δύο περιπτώσεις. Δεν μπορείς να πεις ότι ήμασταν το φαβορί, ήταν ένας πολύ ισορροπημένος όμιλος, με όλα τα παιχνίδια να κρίνονται στο γκολ. Όπως και στο ματς με την Αϊντχόφεν υπήρξαν αποφάσεις των διαιτητών, που ήταν σε βάρος μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα