Φευγάτος με όνειρο την Εθνική Ισπανίας!

Τίποτα δεν κρατάει στην Ελλάδα τον Ρομπέρτο! Όπως αποκαλύφθηκε, ο Ισπανός γκολκίπερ δέχθηκε πριν από λίγες μέρες επίσημη πρόταση ανανέωσης και αύξησης των αποδοχών (και συνάμα της ρήτρας αποδέσμευσης), ωστόσο είπε κατ’ ιδίαν «όχι» στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ξεκαθαρίζοντάς του πως μέσω του ελληνικού πρωταθλήματος δεν βλέπει πως μπορεί να γίνει βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Ισπανίας.

Αυτή είναι και η κατάρα του Ολυμπιακού, το γεγονός ότι προσπαθεί να χτίσει ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό προφίλ αγωνιζόμενος σε ένα πρωτάθλημα που περιφρονείται από όλο τον κόσμο.
Το ευχάριστο πάντως για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο Ρομπέρτο δεν πρόκειται να υποκύψει στην πρώτη πρόταση που θα του γίνει και θα καλύπτει τη ρήτρα των 6.000.000 ευρώ, αλλά είναι διατεθειμένος να περιμένει μία ακόμη καλύτερη πρόταση που θα προσθέσει κι άλλα χρήματα στο «ερυθρόλευκο» ταμείο. Κάτι είναι κι αυτό, με την ΠΑΕ σίγουρα να λαμβάνει ένα ποσό ικανοποιητικό για να καλύψει άμεσα την τρύπα με έναν παίκτη αντάξιο του Ρομπέρτο.

Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί ότι ο Βολκάν δεν είναι ευχαριστημένος στη Φενέρ και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως με ένα ποσοστό των χρημάτων που θα έρθουν για τον Ρομπέρτο, οι Τούρκοι θα τον παραχωρήσουν μάλλον εύκολα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα