«Φευγάτος» Σίλντενφελντ, στασιμότητα με Δώνη

Αρκετές ζυμώσεις βρίσκονται αυτή την περίοδο σε εξέλιξη αναφορικά με το ποιοι θα συνεχίσουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα, η ανησυχία υφίσταται για την περίπτωση του Γκόρντον Σίλντενφελντ που φέρεται φευγάτος από τη στιγμή που μεταγράφηκε στην ομάδα ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Ο Κροάτης έχει αρκετές κρούσεις (όπως π.χ. από την Μπορντό), αλλά πάντα τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που έχει μαζί του συμβόλαιο για μέχρι το τέλος του χρόνου.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι ο παίκτης ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής από το σημερινό ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στασιμότητα για Δώνη

Μία άλλη περίπτωση που «καίει» τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Χρήστου Δώνη. Μεταξύ των δύο πλευρών έχει παρατηρηθεί απόσταση σε συγκεκριμένους όρους της συμφωνίας και όπως αναφέρει η «Live Sport», παρά το γεγονός ότι διοίκηση και παίκτης είχαν βρεθεί πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπιστεί και οι διαφωνίες.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα θα «πέσουν» οι υπογραφές και θα υπάρξει ανανέωση και από την άλλη ο παίκτης προς το παρόν τηρεί στάση αναμονής για να διαπιστώσει το τι μέλλει γενέσθαι με αιτήματα που έχει στο νέο του συμβόλαιο.

Σε κάθε περίπτωση, παίκτης και ομάδα έχουν ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα